De Workshop van woensdag 13 april 2022: ❤

" How to paint your own Selfie"! 🤍

 

𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗽𝗮𝗶𝗻𝘁 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗼𝘄𝗻 𝗦𝗲𝗹𝗳𝗶𝗲! ❤

Supertrots, ben ik op de mensen die meededen aan mijn workshop; "How to paint your own Selfie" het was een spannende beleving, een andere manier van kijken naar jezelf, op zoek naar bijzondere karakter trekken en het vangen van je eigen herkenbare blik.
Tijdens de workshop hebben we genoten van een heerlijk Frans ontbijtje bij het restaurantje Lalaloes in het mooie Kampen. #geweldigeservice
De groep heeft heel hard gewerkt, ook hebben we veel gelachen, het was een heerlijke ochtend vol met inspiratie en creativiteit. De deelnemers gingen enthousiast en blij naar huis met hun eigengemaakte zelfportret. Één ding is zeker; deze workshop gaan we vaker doen!

Lfs

𝓜𝓪𝓻𝓲𝓮𝓴𝓾𝓼 𝓐𝓻𝓽

www.mariekusart.nl

#dankbaar #mariekusart #selfie #creativiteit #inspiratie #portret #genieten #Workshop #art Lalaloes #groepsuitje #teamuitje #amusement #leukedingendoen #jezelfontdekken

Omschrijving:

Ik heb tips en begeleiding gegeven aan de deelnemers die een te gekke Selfie gingen schetsen & schilderen. Maar eerst maakte ze een Selfie met de Polaroid camera. Aan het eind van de ochtend gingen ze naar huis met een eigen Selfie portret en een toffe foto als aandenken. Het was echt geweldig leuk maar vooral gezellig met deze groep.

In deze workshop zat inbegrepen een heerlijk frans ontbijtje van LALALOES te Kampen. Duur workshop: 2.5 uur.

Workshop kosten waren: € 42,50 inclusief ontbijt.