Workshop: 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗽𝗮𝗶𝗻𝘁 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗼𝘄𝗻 𝗦𝗲𝗹𝗳𝗶𝗲! ❤ 

Dit was de tweede workshop die ik gaf,  wat had ik een gave groep mensen, we hadden allemaal een klik met elkaar. Vier geweldige vrouwen uit Steenwijk en Kampen met bijzondere levensverhalen. Het was een ochtend met een lach en een traan, een andere manier van kijken naar jezelf. We hebben samen ontzettend veel plezier gehad, echt een fantastische groep.

Aan het begin van de workshop hebben we genoten van een heerlijk Frans ontbijtje bij het restaurantje Lalaloes in het mooie Kampen. Later kregen we drie heerlijke warme drankjes van Loes & Maurice. #geweldigeservice

Tijdens de workshop gingen we op zoek naar bijzondere karakter trekken en het vangen van je eigen herkenbare blik van jezelf en het was de kandidaten goed gelukt om dit op hun doekje te schilderen.
 
De groep heeft prachtige Selfie's gemaakt op het doek, we ontzettend veel lol gehad en er was veel belangstelling van passanten, die nieuwsgierig kwamen kijken. Het was een heerlijke ochtend vol met inspiratie en creativiteit. De deelnemers gingen dik tevreden en blij naar huis met hun eigengemaakte zelfportret. Één ding is zeker; deze groep ga ik nooit vergeten! Het was meer dan een geslaagde ochtend.

Lfs

𝓜𝓪𝓻𝓲𝓮𝓴𝓾𝓼 𝓐𝓻𝓽

www.mariekusart.nl

#dankbaar #mariekusart #selfie #creativiteit #inspiratie #portret #genieten #Workshop #art Lalaloes #groepsuitje #teamuitje #amusement #leukedingendoen #jezelfontdekken

Omschrijving workshop:

Ik heb tips en begeleiding gegeven aan de deelnemers die een te gekke Selfie gingen schetsen & schilderen. Maar eerst maakte ze een Selfie met de Polaroid camera. Aan het eind van de ochtend gingen ze naar huis met een eigen Selfie portret en een toffe foto als aandenken. 

In deze workshop zat inbegrepen een heerlijk frans ontbijtje van LALALOES te Kampen. Duur workshop: 3.5 uur.

Workshop kosten waren: € 47,50 inclusief ontbijt.