𝗞𝗨𝗡𝗦𝗧𝗥𝗘𝗣𝗢𝗥𝗧𝗘𝗥 & 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗔𝗿𝘁𝗙𝗮𝗶𝗿 𝗔𝗺𝘀𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 𝟮𝟬𝟮𝟮❌️❌️❌️🎬❤️

𝐉𝐚, 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩 𝐀𝐫𝐭 𝐅𝐚𝐢𝐫 𝐢𝐬 𝐠𝐞𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝 𝐞𝐧 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭𝐫𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫 𝐰𝐚𝐬 𝐡𝐢𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝐛𝐢𝐣!❤️🎬

Part 1🎬
Het is vrijdag 30 september 2022 en de Europ Art Fair is begonnen! Een heel weekend kunnen alle kunsiefhebbers volop genieten vanuit heel Europa in Amsterdam. ❌️❌️❌️
In deze eerste aflevering spreek ik met kunstenares Tali Farchi, zij is fantastisch en natuurlijk een bekende voor heel veel mensen. De vrouw van Plants & Planty & van Goch!
Ook spreek ik met de Bulgaars/ Duitse Maya, ze is jong en maakt prachtige portretten & doeken met de lucht en sterren. Ja, deze dames genieten volop in de Westergas fabriek te Amsterdam.
Binnenkort Part 2❤️ van dit spektakel.

Lfs Kunstreporter
EuropArtFair Amsterdam #europartfair Tali Farchi - Artist @artbymayageorgieva #Kunstreporter

 

https://linktr.ee/Mariekus 

 

Part 2❤️
In deze tweede aflevering spreek ik met Kunstenares Femke Kock, zij maakt super toffe portretten in Streetart stijl, de neonkleuren spatten van het doek, van Bach tot haar prachtige modellen. Femke is ook een ontzettend leuke vrouw met humor, Femke verteld me ook nog iets heel gaafs......
Na Femke kom ik in een kunststraat waar twee mannen exposeren, twee totaal verschillende Kunstenaar, het gaat om Kunstenaar Bert Hermans en Mark van Maanen. Bert Hermans is een Kunstenaar die al een behoorlijk grote carrière heeft, hij heeft op veel plekken in de wereld geëxposeerd en won verschillende Art prijzen. Zijn werk is te herkennen door een mix van architectuur en strakheid, ook heeft hij een aantal figuren in zijn werk neergezet, waardoor je wordt meegesleurd in een verhaal in de tijd. Ja met Bert, gaan we tijdreizen!
Mark van Maanen is de Kunstenaar uit Amsterdam, Mark maakt super strakke, zwarte witte schilderen met heel veel vormen en lijnen, je kan uren naar een schilderij kijken en je wordt meegetrokken in zijn visuele wereld. Maar Mark maakt ook schilderen met natuurtinten, waar de kleuren okergeel en bruin en soms blauw en rood er prachtig uitkomen, deze selectie is heel vrouwelijk door de rondingen in de doeken. In een doek zie ik een baarmoeder met in de verte de zee met een IJsberg, erg fascinerend en mooi! Mark is een leuk mens een echte schilder, meer weten, ik zeg; kijken!

https://youtu.be/bKulprTWI3M

lfs; Kunstreporter

Mark van Maanen Schilderkunst Femke Kock

 

Part 3 ❤️🎬❌️❌️❌️

EuropArtFair Amsterdam &KUNSTREPORTER
Met www.elena-stiegler.art & AVROTROS #Muze & Tali Farchi
In deze derde en laatste aflevering ga ik op bezoek bij de mooie Kunstenares Elena Stiegler uit Duitsland. Elena is een Kunstenares die de tijdloze natuur vastlegt op het doek, ze maakt prachtige aquarel doekjes van bloemen, fruit en insecten. Elena is een super spontane vrouw die weet wat ze wil, een vakvrouw met grote passie voor Kunst. Na het bezoek van Elena, trek ik de stoute schoenen aan en ga ik naar de stent van de Avro/ Tros en vraag ik of ze willen kijken bij onze Tali Farchi, ze moet namelijk in het geweldige Kunstblad MUZE komen...... Bekijk dit leuke filmpje en dan zie je hoe dit afloopt. Tot slot kan ik iedereen aanraden om naar de EuropArtFair te komen, het is geweldig gaaf.
Tot de volgende keer.

Lfs KUNSTREPORTER

Mariekus GO

Volg mij op YouTube ❤️
https://youtube.com/channel/UCQXzVG5o6joGCNXUwJKm7YQ